22 Haziran 2010 Salı

Ah biz yada ah A.T vah M.L


Kadınları bir türlü anlayamamakdan dert yanıyor erkekler.Feminist bir tavrım yok bu gece.Hatta hak vereceğim erkeklere.Yani neredeyse.Bugün ofiste bir hadise oldu.Adına A.T diyelim.Aslında ne adı A, ne de soyadı T.Maksat ifşa etmek olsun:)))A.T bugün ofise çok sinirli geldi.Söylediğine göre erkek arkadaşı M.L onu çileden çıkarıyordu.Önce hiçbir şey konuşmak istemediğini söyledi.E bizde sormadık.Fakat o anlatmadan edemedi;)Meğersem M.L neler neler yapmamış.Dinledik,dinledik.Ama elle tutulur bir hata göremedik.Tepkimiz A.T 'yi şaşırttı.Ben aralarına sonradan katıldığım için pek karışmak istemedim.A.T çok ters tepkileri olan bir arkadaş.Belli ki M.L'nin işi zor.Aralarına hiç girmemek lazım.A.T 'ye göre erkek kadının beslediği evcil bir canlıymış.Yani en azından canlı olarak kabul ediyor.Ve nasıl bir köpecik sahibinin her arzusunu yerine getirmek zorundaysa A.T sevgilisi M.L'den de aynı performansı beklemekte...Bu sabah yaşanan sorun bir gece evvel A.T'nin istedikleri restoranda yemek yiyememiş olması.Ve tabi bunun tek sorumlusuda doktor olan M.L'nin hastanedeki yoğun tempo yüzünden rezarvasyon için geç davranması.Buna karşılık özür dilemek için koca bir çiçek ve çok daha iyi bir restoranda rezarvasyon yaptırması.Tüm günün yorgunluğuna karşın A.T'yle güzel bir akşam yemeği yemek istemesi.Ve ardından A.T'nin tüm çılgınca tepkilerine karşın onu Avrupa yakasından önce teyzesinin evine yani taaa anadolu yalasının en ucuna götürmesi.Sonrasında teyzesine gitmekden vazgeçen A.T 'yi yine Avrupa yakasına başka bir arkadaşına bırakması (Çünkü A.T çok sinirli,üzgün.İstediği restoranda yiyemediği için)Ve anadolu yakasındaki evine ancak sabah 03.00 sularında dönüp sabah 06.00'da hastaneye gitmesi.Tabi biz M.L'nin yaşadıklarını A.T sayesinde öğreniyoruz.Üstelik o bunları anlatırken tek bir an bile M.L'ye hak vermiyor.Aksine ona bu eziyeti yaptığı için zevk bile aldığını söyleyebilirim.
Şimdi ben zaten erkekleri anlayamıyorum.M.L, be adam ne halt yemeğe çekersin bu kahrı.Peki A.T'ye ne demeli?Yok bu kadınları anlamakda hakketen zor:))))Hepsini değilse de bazılarını...
By Yu

1 yorum:

  1. resmen kızı yolasım geldi!!! nasıl insan bu ya?? vallahi çok şeyler söylemek istiyorum ama değmez yani... var ama böyle insanlar. bizim de bir tanıdığımızın kızı kendinden 17 yaş büyük bir adamla çıkıyordu. birkaç kere kavgalarına tanık oldum. kavga da değil işte tam olarak. kız diyordu ki ben senin burnundan getirmeden bırakmam merak etme. yani bir de bilinçli yapıyor olmaları çok enteresan.
    herhalde biraz da aşağılık kompleksi ve korkaklıkla alakalı bu durum...
    ne denir ki??? Allah iyilerle karşılaştırsın...

    By Di

    YanıtlaSil